Premievoordeel

De basis van Premievoordeel.nl is in de jaren 70 gelegd. Als assurantie tussenpersoon is Premievoordeel inmiddels al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Online verzekeren is één van onze specialiteiten. Via Premievoordeel.nl verzekert u eenvoudig uw woning, inboedel of uw auto. Wij offreren altijd de meest uitgebreide voorwaarden. Als één van de weinige verzekeraars ziet u direct of wij uw aanvraag accepteren. Dat betekent dat u binnen een aantal minuten weet of woning, inboedel of bijvoorbeeld uw auto verzekerd is, ook in het weekend en de avonduren.

Ontzorgen

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om u met uw verzekeringen te helpen. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen uw vragen vaak telefonisch direct beantwoorden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij de service bieden van een assurantie tussenpersoon tegen internet prijzen. Wij wijzen u eenvoudig en snel de juiste richting.

Wie is de verzekeraar?

Premievoordeel werkt samen met ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. Ontstaan in 1720 en ondertussen een van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden o.a. verzekeringen voor particulieren en staan onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Kamer van Koophandel

KvK

In het online register kun je zoeken op ons KvK-nummer 17282076.Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kun je zoeken op ons Kifid-nummer 300.014219.